Hotell

Bo länge – bo hos oss.

STHLM South erbjuder boende samt konferensfaciliteter. Hotellet är beläget i södra Stockholm – Farsta, med utmärkta kollektivtrafikförbindelser samt parkeringsmöjligheter för dem som kommer med bil. Stockholmsmässan ligger endast en station bort med pendeltåg och Stockholms centralstation ligger mindre än 15 minuter bort med bil.

Hotellet har 48 nyrenoverade rum i olika storlekar. Rum kan bokas för vistelse av olika längd med extra attraktiva priser om du bokar minst 7 eller fler än 30 nätter i rad. Städning och byte av lakan varje vecka ingår i priset.

Det finns för närvarande ingen restaurang i hotellets lokaler, men moderna varuautomater med färdiga rätter, snacks och dryck är placerade i receptionen för din bekvämlighet.

Alla våra rum är utrustade med en kombinerad kyl och frys samt en vattenkokare. Våra rymliga dubbelrum är dessutom utrustade med en mikrovågsugn.

Receptionen är bemannad dagtid under vissa tider, men du kan nå oss via telefon och e-post under våra öppettider på arbetsdagar 09:00-17:00.

Wi-Fi är gratis och tillgängligt i alla rum samt allmänna utrymmen.

Välkommen till STHLM South!