Våra rum

Vårt rum kan bli ditt rum

VÅRA RUM

Standard Enkelrum

Vårt enklaste rum erbjuder allt du behöver för en komfortabel vistelse i Stockholm! Rummet är 18 kvm och har en bekväm säng på 105 cm, ett skrivbord, en fåtölj, en TV och badrum med dusch. I badrummet med dusch finner du gott om förvaringsutrymme, kostnadsfria duschartiklar samt hårfön. Alla rum är utrustade med vattenkokare och kylskåp/frys. Handdukar och lakan är inkluderade och byts veckovis. Wi-Fi är tillgängligt och gratis.

 

Superior Enkelrum 

Om du önskar ett rymligt men enkelt rum är vårt superior enkelrum som gjort för dig! Rummet på 20–21 kvm, har en bekväm säng på 105 cm, ett skrivbord, en fåtölj, TV och badrum med dusch. I badrummet med dusch finner du gott om förvaringsutrymme, kostnadsfria duschartiklar samt hårfön. Alla rum är utrustade med vattenkokare och kylskåp/frys. Handdukar och lakan är inkluderade och byts veckovis. Wi-Fi är tillgängligt och gratis.

Standard Dubbelrum

Vårt standard dubbelrum är 33–35 kvm och har ett separat sovrum med två 90 cm sängar, samt ett vardagsrum med en fåtölj, TV, skrivbord och matplats med bord.

I badrummet med dusch finner du gott om förvaringsutrymme, gratis duschartiklar, samt hårfön. Alla Dubbelrum kommer utrustade med vattenkokare, kylskåp/frys samt en mikrovågsugn. Handdukar och lakan är inkluderade och byts veckovis. Wi-Fi är tillgängligt och gratis. Bo bekvämt, bo på STHLM South!

Superior Dubbelrum

Vårt största rum är 37-39 kvm och består av ett separat sovrum med två 90 cm sängar, samt ett rymligt vardagsrum med en bekväm soffa, TV, skrivbord och matplats med bord.

I badrummet med dusch finner du gott om förvaringsutrymme, gratis duschartiklar, samt hårfön. Alla dubbelrum kommer utrustade med vattenkokare, kylskåp/frys samt en mikrovågsugn. Handdukar och lakan är inkluderade och byts veckovis. Wi-Fi är tillgängligt och gratis.